ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310 239 5536974 024 036

espa

√  Άμεση Παράδοση

√  Αυθεντικά Προϊόντα

Τρόποι Αποστολής – Διαδικασία Επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών για τις πωλήσεις εμπορευμάτων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Dims.gr δεν διαφέρει από εκείνη του φυσικού καταστήματος μας. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε η κατοχή και παράδοση μαζί με το προς επιστροφή εμπόρευμα και το εκδοθέν κατά την αγορά το παραστατικό πώλησης και η αρχική συσκευασία του προϊόντος.
Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίησή σας αλλά αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας πρέπει να μας το επιστρέψετε άμεσα.
Η επιστροφή θα γίνεται χρησιμοποιώντας την εταιρεία που σας το παρέδωσε (Γενική Ταχυδρομική) και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο πωλήσεων της Dims.gr.
Απαραίτητη επικοινωνία και επιστροφή εντός πέντε ημερών από την ημέρα παραλαβής. Δεν δεχόμαστε καθυστερημένες επιστροφές.
Tα έξοδα επιστροφής εντός πέντε ημερών τα αναλαμβάνει η εταιρεία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Τέλος δεχόμαστε επιστροφές μόνο των προϊόντων εκείνων που δεν έχει αλλάξει η αρχική κατάσταση.
Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων. Εκπτωτικά προϊόντα δεν επιστρέφονται. Το κόστος των εμπορευμάτων που επιστρέψατε αφαιρείται από την επόμενη αγορά σας.
Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψουμε τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Θα κρατούμε τον πελάτη ενήμερο για την εξέλιξη του παραπόνου του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 30 ημέρες.
Αν θέλετε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε το επιστραφέν εμπόρευμα με άλλο διαθέσιμο αντίστοιχης αξίας από το σύνολο της γκάμας των ειδών του καταστήματος Dims.gr. Όπου είναι εφικτό, θα προσφερθούμε να επιδιορθώσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα.

Διαδικασία επιστροφών και ανταλλαγών

-Kρατήστε αντίγραφο της απόδειξης αγορά σας για το αρχείο σας.
-Κυκλώστε τα αντικείμενο-α προς επιστροφή παραθέτοντας τον αριθμό τεμαχίων ανά αντικείμενο και κάντε μία σημείωση για το λόγο που τα επιστρέφετε
-Πακετάρετε τα είδη στην αρχική τους συσκευασία, αν είναι δυνατόν, αποστέλλοντας μαζί την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς που συνόδευε τα είδη όταν τα παραλάβατε
-Επικοινωνήστε με την Γενική Ταχυδρομική για να παραλάβει τα είδη προς επιστροφή
-Λάβετε υπόψη ότι τα Έξοδα μεταφοράς επιστροφών-ανταλλαγών βαρύνουν αποκλειστικά εσάς

Μετάβαση στο περιεχόμενο