ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310 239 5536974 024 036

espa

√  Άμεση Παράδοση

√  Αυθεντικά Προϊόντα

Όροι & Προϋποθέσεις – Πολιτική Απορρήτου

Το www.dims.gr ειναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ», που εδρεύει στην οδό Ερμού 48, Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 139989510/ Δ.Ο.Υ Δ’ Θεσσαλονίκης). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.dims.gr. Αν θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή αν έχετε σχόλια ή παράπονα για ή σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: info@dims.gr.
Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν ή έχουν εκχωρηθεί στην «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ». Απαγορεύεται η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της, συμπεριλαμβανομένης της αντιγραφής ή αποθήκευσης μέρους ή όλης της ιστοσελίδας, για σκοπούς άλλους εκτός της προσωπικής μη εμπορικής χρήσης δίχως την έγγραφη άδεια της «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ». Δεν έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε, να διανέμετε ή να αναδημοσιεύσετε από αυτή την ιστοσελίδα οτιδήποτε και για κανέναν σκοπό.
Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας είναι απαραίτητη προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της ή να προβείτε σε κάποια αγορά. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να μας παραθέσετε σωστές πληροφορίες, όπου σας ζητείται, καθώς επίσης να είστε πρόσωπο που έχετε δικαίωμα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, να υπογράφετε και να συνάπτετε συμβάσεις στην ιστοσελίδα και επιπλέον να να μας ενημερώσετε για διάφορες αλλαγές των στοιχείων σας που μπορεί να προκύψουν στο κεφάλαιο “Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ -> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ”. Εννοείται ότι η ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες με έγκυρη πιστωτική κάρτα και οι οποίοι μας εξουσιοδοτούν να διεκπεραιώσουμε την χρέωση-σεις της για το σύνολο της αξίας των προϊόντων που αγοράζουν. Προκειμένου να προβείτε σε κάποια αγορά θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε στοιχεία πληρωμής και να επιβεβαιώσετε ότι είστε το πρόσωπο που αναφέρεται στα στοιχεία χρέωσης. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όποτε κρίνουμε απαραίτητο διατηρούμε το δικαίωμα να μεταδίδουμε ή να λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς προς ή από τρίτους σχετικά με αναφορές πίστωσης, ή να επιβεβαιώνουμε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.
Διάφορες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια και τις τιμές των προϊόντων μας, εγγυήσεις, επιστροφές, τυχόν λάθη στη παραγγελία σας, έξοδα αποστολής και παράδοσης.
Τα προϊόντα που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προμηθευόμαστε από τους επίσημους οίκους παραγωγής τους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους οι οποίοι εγγυώνται για την ποιότητά τους. Σε καμία περίπτωση δεν προμηθευόμαστε μεταχειρισμένα ή προϊόντα προηγουμένων σεζόν.
Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την σύνθεση των εμφανιζομένων προϊόντων καθώς και σχετική περιγραφή. Σε σχέση με την σύνθεση τις σχετικές πληροφορίες τις αντλούμε από τα τιμολόγια αγοράς των προϊόντων μας. Έχουμε καταβάλει μέγιστη προσπάθεια ώστε τα χρώματα και εικόνα να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν στην πραγματικότητα. Οι τιμές μας φυσικά αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Πάντα αναφέρεται η αρχική και η τελική τιμή πώλησης (αν εν τω μεταξύ αυτή έχει αλλάξει)
Όλα μας τα είδη συνοδεύονται από καρτελάκι ταυτότητάς τους. Μήν αφαιρείτε τα καρτελάκια ταυτότητας των εμπορευμάτων που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής αγορασμένων προϊόντων, η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί επιστρεφόμενα προϊόντα χωρίς τα αντίστοιχο καρτελάκι – ταυτότητα ή το πλαστικό ή προϊόντα των οποίων η αρχική κατάσταση έχει μεταβληθεί ή που έχουν υποστεί ζημιά.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην πραγματοποιούμε αποστολές σε ορισμένες χώρες εφόσον αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την μεταφορά των προϊόντων μας, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα ακυρώνεται η παραγγελία.
Η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» έχει λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσει ότι οι τιμές που παραθέτονται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η τιμή για προϊόντα που εσείς παραγγέλνετε και εμείς αποδεχόμαστε θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας.
Η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν περιέχει ιούς ή σφάλματα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των ιστοσελίδων στις οποίες αποκτάτε πρόσβαση μέσω αυτής δεν θα προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή σας. Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και να φιλτράρετε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή σας. Η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.
Μπορείτε να διορθώσετε οι ίδιοι τυχόν λάθη στην παραγγελία σας έως το σημείο όπου κάνετε κλικ στο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» στην τελευταία σελίδα της διαδικασίας παραγγελιών σε αυτή την ιστοσελίδα. Κατά κανόνα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την παραγγελία για προϊόντα που είναι διαθέσιμα ή εντός επτά ημερών για κάποιο είδος που δεν υπάρχει προσωρινά (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Όλα τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Θα ενημερωθείτε με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία σας και θα έχετε τη δυνατότητα μερικής αποστολής αν το επιθυμείτε και αυτό είναι δυνατόν. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την παροχή της σωστής διεύθυνσης αποστολής των προϊόντων που παραγγείλατε.

Πολιτική Επιστροφών.

Η πολιτική επιστροφών για τις πωλήσεις εμπορευμάτων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.dims.gr δεν διαφέρει από εκείνη του φυσικού καταστήματος μας. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε η κατοχή και παράδοση μαζί με το προς επιστροφή εμπόρευμα και το εκδοθέν κατά την αγορά το παραστατικό πώλησης και η αρχική συσκευασία του προϊόντος.
Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίησή σας αλλά αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας πρέπει να μας το επιστρέψετε άμεσα. Η επιστροφή θα γίνεται χρησιμοποιώντας την εταιρεία που σας το παρέδωσε και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο πωλήσεων του www.dims.gr (απαραίτητη επικοινωνία και επιστροφή εντός πέντε ημερών από την ημέρα παραλαβής, δεν δεχόμαστε καθυστερημένες επιστροφές). Tα έξοδα επιστροφής εντός πέντε ημερών τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Τέλος, δεχόμαστε επιστροφές μόνο των προϊόντων εκείνων που δεν έχει αλλάξει η αρχική κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων. Εκπτωτικά προϊόντα δεν επιστρέφονται. Το κόστος των εμπορευμάτων που επιστρέψατε αφαιρείται από την επόμενη αγορά σας.
Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψουμε τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Θα κρατούμε τον πελάτη ενήμερο για την εξέλιξη του παραπόνου του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 30 ημέρες.
Αν θέλετε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε μόνο με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή με προϊόν αντίστοιχης αξίας. Όπου είναι εφικτό, θα προσφερθούμε να επιδιορθώσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα.

Aποδοχή της παραγγελίας σας, πληρωμή, ασφάλιση.

Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι σε ΕΥΡΩ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Όλες οι τιμές και οι προσφορές εξακολουθούν να ισχύουν όπως αναγράφεται κατά καιρούς. Η χρέωση ενός προϊόντος θα γίνεται στην τιμή σε Ευρώ που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα τη στιγμή της αποδοχής της παραγγελίας. Η τελική τιμή για πελάτες εξωτερικού υπολογίζεται σύμφωνα με την ισοτιμία συναλλάγματος που ισχύει την ημερομηνία κατά την οποία η εταιρεία που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα σας διεκπεραιώνει τη συναλλαγή
Όταν η παραγγελία σας έχει γίνει δεκτή και θα προβούμε σε χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας αφού πρώτα ελέγξουμε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας. Αν υπάρξουν αλλαγές στα στοιχεία που μας έχετε δώσει, οφείλετε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την παραγγελία σας, για παράδειγμα εάν δεν κατορθώσουμε να αποκτήσουμε εξουσιοδότηση πληρωμής, όταν ισχύουν περιορισμοί στη μεταφορά ενός συγκεκριμένου είδους, όταν το προϊόν που παραγγείλατε δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή δεν ικανοποιεί τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και αποσυρθεί, ή αν δεν πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας που αναγράφονται παραπάνω.
Επιπλέον, μπορούμε να αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν φέρουμε ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε τρίτους αν αποσύρουμε οποιοδήποτε προϊόν από την ιστοσελίδα μας, ανεξάρτητα από το εάν το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουληθεί ή όχι, αν διαγράψουμε, διορθώσουμε ή τροποποιήσουμε τα υλικά ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ή αν αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια συναλλαγή ή ακυρώσουμε ή αναστείλουμε μια συναλλαγή μετά την έναρξη της διαδικασίας διεκπεραίωσής της.
Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούνται με χρεωστικές κάρτας Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, μέσω PayPal και σε ορισμένες χώρες με αντικαταβολή. Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό σας μόλις η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» λάβει την παραγγελία σας. Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική/ χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε είναι δική σας. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα.
Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα σας αρνηθεί να δώσει στην «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση.
Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνουμε την ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν ασφαλέστερη. Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών σε αυτή την ιστοσελίδα διεκπεραιώνονται από την τράπεζα Stripe που έχει πιστοποίηση ασφάλειας VERISIGN.
Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, για να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής σας απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους μας δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια εις βάρος σας αν κάποιος τρίτος αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα στοιχεία που μας παρέχετε όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας ή πραγματοποιείτε παραγγελίες από αυτήν.
Η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» ασφαλίζει κάθε αγορά καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί σ’ εσάς. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε για τα προϊόντα που παραλαμβάνετε και από το σημείο αυτό η ευθύνη για τα προϊόντα που αγοράσατε είναι δική σας.

Ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μία παραγγελία στο www.dims.gr εφόσον έχει ολοκληρωθεί και έχει γίνει χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μπορεί να ακυρωθεί εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της αρκεί να μας στείλετε ενημερωτικό e-mail στο info@dims.gr ή να μας καλέσετε στο 2310.239.553 με την πρόθεσή σας να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας. Σ’ αυτή τη περίπτωση εμείς προβαίνουμε στην ακύρωση της συναλλαγής κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει αντιλογισμός του ποσού με το οποίο χρεώθηκε η κάρτα σας. Αν είστε ληξιπρόθεσμος και έχουμε ήδη αποστείλει την παραγγελία σας μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε (βλ. πολιτική επιστροφών) προκειμένου να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο της επιλογής σας.

Τρίτα πρόσωπα και προστασία δεδομένων, δίκαιο, δικαιοδοσία και γλώσσα.

Ενδέχεται να περιλαμβάνουμε υπερσυνδέσμους σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε άλλες ιστοσελίδες ή πηγές που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός του www.dims.gr, όπως διαφημιστές. Το www.dims.gr δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική του και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφουμε ούτε φέρουμε ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.
Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προφύλαξη για να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και της πληρωμή σας απόρρητα αλλά, εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους μας, δεν φέρουμε ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Επεξεργαζόμαστε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας χρησιμοποιώντας μια ασφαλή υπηρεσία πληρωμών και δεν κρατούμε ούτε αποθηκεύουμε προσωπικά στοιχεία στους διακομιστές μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε μόνο για να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, εκτός εάν συμφωνήσετε να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλους σκοπούς. Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε κατά καιρούς για προϊόντα και προσφορές που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν: αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημέρωση, παρακαλούμε τσεκάρετε το αντίστοιχο κουτί στη φόρμα παραγγελίας. Μπορείτε να διορθώσετε κάθε πληροφορία για εσάς ή να ζητήσετε να διαγράψουμε κάποια πληροφορία για εσάς ενημερώνοντάς μας γραπτώς στην ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό φαξ ή την ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι εάν υποπτευθούμε δόλο σε κάποια παραγγελία ή πληρωμή, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει για να διερευνήσουμε το ζήτημα. Διαβάστε επίσης την πολιτική μας περί απορρήτου.
Ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου οι οποίες αναφέρονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να υπάρχουν σε άλλα σημεία αυτής και οι οποίες αλλάζουν κατά καιρούς μαζί με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις γι αυτό θα πρέπει να τις ελέγχετε όσο το δυνατόν συχνότερα.
Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Οι συμβαλλόμενοι σε κάθε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδος. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Αγγλικά και Ελληνικά.
Η «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ» ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο: Φόρμα Επικοινωνίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο