Σε περιόδους οικονομικής κρίσης η καταναλωτική συμπεριφορά αλλάζει και η αγοραστική δύναμη μειώνεται, η γυναικεία ματαιοδοξία όμως έχει αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη δύναμη και από τα spreads των ελληνικών ομολόγων. Όλοι εμείς οι shopacholic και οι fashion addicts τι θα κάνουμε αναρωτήθηκες κυρία Lagarde μου? Προτείνω να φορέσουμε όλα τα brand name που έχουμε σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και να διαδηλώσουμε έξω από την επόμενη σύνοδο του Eurogroup. Επειδή όμως η οικονομική ανάκαμψη θα ξεκινήσει όταν θα πλησιάζουμε σε ηλικία συνταξιοδότησης (ασχέτως που δεν θα πάρουμε ποτέ) πρέπει να βρούμε τρόπους να ψωνίζουμε οικονομικά και έξυπνα ακολουθώντας πάντα τα fashion trends.
Tip νούμερο 1: Αγορές μέσω διαδικτύου! Ανάμεσα στην διαδρομή facebook-twitter κάντε μια στάση στα διάφορα site με παπούτσια, τσάντες, ρούχα και θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές μέχρι και 80% off, μπορείτε να πετάγεστε από το ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο άλλο με ένα κλικ, ξαπλωμένοι στον καναπέ αντί να τριγυρνάτε με τις ώρες στα μαγαζιά. Εκμεταλλευτείτε το!!!
Tip νούμερο 2: Ψωνίστε στο κατάλληλο timing! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα καταστήματα γνωστών οίκων βγάζουν προσφορές και κάνουν εκπτώσεις από 30%-60% “χτυπήστε” τότε και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τα αγαπημένα σας brands.
Tip νούμερο 3: Κάντε φίλη σας την μοδίστρα της γειτονιάς! Μεταποιήστε τα παλιά σας ρούχα, παλιά τζιν μπορούν να γίνουν σορτς με σκισίματα ή κοντές φούστες, δερμάτινα jacket και τζιν μπουφάν μπορούν να μετατραπούν σε στιλάτα γιλέκα.
Tip νούμερο 4: Αγοράστε αξεσουάρ! Ψωνίστε φουλάρια, ζώνες, καπέλα, σκούφους και δημιουργήστε με τα παλιά σας ρούχα ολοκαίνουργια outfits, οικονομικά και γρήγορα. Πλέον η αγορά αξεσουάρ μπορεί να γίνει πολύ φτηνά και εύκολα καθώς υπάρχει πληθώρα μαγαζιών που πουλάνε μόνο αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.
Ακόμη και αν η οικονομική ανάκαμψη δεν έρθει γρήγορα εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε μόδα και να την ακολουθούμε. Κι ένα μήνυμα στις απανταχού στιλάτες κυρίες: “το στιλ δεν μαθαίνεται και δεν αγοράζεται, το αποπνέετε εσείς οι ίδιες με τον αέρα σας και την προσωπικότητα σας”.
τι ωραια που γραφεις….Μπραβο!!!
ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!
εχετε κανει παρα πολυ καλη δουλεια το site ειναι υπεροχο !!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια κυρία μου!
Δηλώνω ενθουσιασμενη, keep writing!!!
Φίλη μου θενκς!!!!! to be continued!